Dag 3 på detox

Nå ser jeg huden begynner å skjønne at noe er på gang. Litt små nupper her og der. Værre skal det nok bli! Det er et naturlig tegn på at kroppen kvitter seg med giftstoffer. Det er vanlig å svette litt ekstra, få litt dårlig ånde, kviser, belegg på tungen. Alt dette forsvinner når du er ferdig+ at huden vil se mye mye bedre ut!!
På denne tiden vil man begynne å føle suget etter noe søtt og usunt som værst. Så her må man være streng med seg selv og virkelig holde ut! 

  • Før frokost, lunket vann med sitron. Det setter igang renselsesprosses i leveren.
  • Frokost, juice av pære, kiwi, chilli og galia.
  • Lunsj, havregrøt med linfrø, kanel og soyamelk
  • Middag, torsk med fullkornsris og spinat
  • Kvelds smoothie av mango, eple, kiwi og ingefær.

Blir du sulten utover dette og føler du bare må ha noe, spis da nøtter (naturell), frukt eller lag deg en juice.

Husk og drikke masse vann! Kroppen taper ekstra vann gjennom utskillelse av giftstoffene nå, så legg på en halv- en liter ekstra på det du pleier og drikke. Rundt 2-2,5 liter er fin mengde.

4 kommentarer

Marie

04.jan.2012 kl.17:30

Kjempe bra blogg! Kommer definitivt til å lese denne fast fremover:)

Men lurte på en ting ang detox-kuren... kan man ikke drikke proteinshakes el ha proteinpulver i noe som helst i løpet av detox-uka??

Fortsett å skriv gode innlegg:))

smalereliv

04.jan.2012 kl.18:03

Marie: Så koselig du liker bloggen min! Det er morsom å høre. Under en detox skal man bare spise og drikke naturlige produkter. Shakes og pulver er jo ikke det, så det kan fort ødelegge effekten. Etter den uken vil du føle deg så mye bedre, så det vil være verdt en uke med å gi opp diverse matvarer:)

icedexta

05.jan.2012 kl.01:09

Interessang blogg du har! Er selv på dag 3 på detox. Hardt er det, men en får bokstavelig talt bare bite i det sure eplet! ;)

smalereliv

05.jan.2012 kl.13:08

icedexta: Hehe:) Ja, man må nesten det. Men man får jo så masse igjen for det når uken er over. Takk for at du liker bloggen min! Kjempekoselig:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits