Treningssentere

Her er en liste over forskjellige treningssentere.

Elixia: Elixia har sentere over store deler av Norge. De har mye bra timer som passer for alle. 
Pilates og yoga for de som liger litt rolige timer, Aerobic og diverse dansetimer, enkle og effektife timer for de som bare vil trene uten å tenke på trinn og koreografi, x fit for de godt trente og happenings + masse mer. Noen av senterene har spa.
Prisene er veldig høye. Om man skal melde meg inn på internett nå, koster det 719 kr i mnd! Førstegangssummen er på 1342 kr. Det inkluderer innmeldingsavgift. Sats: Sats har det man trenger av vekter, apparater, møller og maskiner.De har timene fra Les Mills, yoga og pilates for de som liker litt rolig, superpolpuære corebar, dansetimer, masse forskjellig spinning, sats baby og senior + masse masse mer. De har også badstue og steamrom i noen av senterene.

Prisene på sats er litt anderledes. De kommer i fire prisklasser. En bronse til 445, her kan du kun trene på ett senter, Sølv til 465 som gjelder i stavanger, tr.heim, bergen og tromsø. Med sølv kan du trene på alle senterene i din by. Gull til 655 kan du trene på alle senterene i Norge. Og platinum til 700, da kan du trene på alle senterene i norden.
De har også kampanjer på studenttilbud innimellom- 399.Actic: her jobber jeg og selvfølgelig anbefaler jeg dette:) Det er litt billigere enn sats og elixia, men vi har fortsatt mange av de samme fordelene- pluss flere. Aerobic, corebar, pilates, yoga, spinning, styrke i sal, box, yogalates, dans + masse mer.
I Oslo koster det 360 kr i måneden (+60kr for storgata), utenfor Oslo, fra 275-350 kr.
Vi har også avtale med MANGE firmaer.
Det beste med Actic er at vi har svømmebasseng inkludert i prisen. Tøyenbadet, furuset bad, holmlia++, og mange utenfor Oslo:) Finnes i hele Norge+ norden.

EVO: pluss for billig senter, 295 i måneden. Finnes ikke så mange steder i Norge. De har ikke gruppetimer, badstu eller andre fasiliteter. Passer for de som bare skal kjapt inn og ut.

Jimu: de har åpent 24/7! Om du er en person som liker å trene klokken tre på natten, passer dette perfekt! Fra 299 i måneden, men finnes bare to sentere og de ligger i Oslo. Ingen gruppetimer her heller. Her har jeg tatt opp de mest populære senterene. Det finnes mange lokale sentere i alle byer rundt om i vårt langstrakte land, og de er som regel litt rimeligere. 
Bare man kommer igang med trening og klarer å kose seg med det, så er det det aller viktigste:) 

 

Én kommentar

Vilde <33

04.jan.2012 kl.17:39

Så kult ! <3 :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits