Slankeprodukter

Det er reklame for SÅ mange slankeprodukter, men fungerer de faktisk?

Jeg har selv prøvd tre av de. De mest populære 30 days, og  en som heter reductol. Tror den siste ble ulovlig i Norge etter en stund.
Jeg vil ikke legge ut masse innlegg om dietter og slankekurer uten å faktisk ha prøvd noe av de selv. Se på meg som en slags selverklært diett-prøvekanin:P 

De mest populære pillene på markede er 30 days, CLA, go 123.
Tenkte jeg skulle ta for meg disse.

30 days, som jeg har prøvd selv, finnes i to utgaver. En for det farlige magefettet, og en for lår og rumpe. Jeg har prøvd begge to. Det disse produktene lover er at du skal gå ned 1-2 størrelser på 30 dager. Jeg som da brukte 38 skulle bli 36-34 på 30 dager. Jeg kan  fortelle at det ble jeg ikke. Ingen forskjell i det hele tatt! Jeg ble veldig dårlig i magen og det var det.
Den for magen, lover at den skal fjerne avfallsstoffer, rense lever og sette fart på immunsystemet. Den skal også gi mindre cellulitter og overflødig væske i mageregionen. Overflødig med væske forsvant iallefall.  
Den for lårene er det samme, den skal forme lårene og fjerne cellulitter. Jeg har ikke mye cellulitter, men av fakta går det desverre ikke å fjerne dette uten kirurgi.

 

CLA, CLA sies å ha en forebyggene virkning på overvekt, den stimulerer forbrenning og bevarer muskler.
De anbefaler samtidig å redusere kaloriinntak og øke treningsaktivitet.
Dette her er nok bare en placebopille. Når en person øker aktivitet og reduserer inntak av kalorier, skjer vektnedgang av seg selv.Go 123, nei, nei, nei! Dette funker nok, men i lengden er dette farlig. Et inntak av kalorier på under 1200-1400 for jenter og 1800 for gutter er farlig! Her skal du ha i deg 1000 hver dag over en lengre periode. Dette er farlig. Det gjelder også disse fra nutrilett. Som mellommåltid har disse faktisk ganske mange kalorier. Spis heller et eple og en banan.

 

Konklusjon: Dette er bare tull. Veldig dyrt urin er det du får ut av det.

Det var noen. Om noen lurer på noen flere, er det bare å spørre.
Det jeg anbefaler er balansert kosthold og vær aktiv! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits