En ting vi alle elsker? Dessert:)

Vi må jo nesten unne oss litt godt selv om vi skal spise sunt! Så jeg skal lage noen sunne oppskrifter på desserter til dere her innimellom:) Alle skal være på under 300 kcal. Om man ikke unner seg noe godt noen ganger, vil man gå på en stor smell og spise en stor sjokoladeplate istede for å klare seg med en liten bit.

Jordbær dyppet i sjokolade:
Smelt en sjokoladeplate i vannbad og dypp jordbærene i den. La de renne av og tørke på en rist.
Her kan du jo selvfølgelig dyppe andre frukter. Banan, mango, kiwi, melon osv.

Bananis:
Mos en banan og bland inn litt sjokolade. Frys det ned til det er iskonsistens på det. Rør godt rundt og lag skikkelig mos av det. Her kan du drysse over litt revet sjokolade eller litt hakket nøtter.

Grillet ananas:
Dryss over litt brunt sukker på ananasskiver. Jeg bruker å skjere bort den harde delen i midten. Om det er vinter, slik som nå, er det litt bedre å steke de i panna:) Det går også helt fint. En liten kule med lett vaniljeis smaker fantastisk. Dette er veldig godt å gjøre med banan også, men uten sukker. Husk litt smør i panna.

 

2 kommentarer

going2getfit

04.jan.2012 kl.17:40

Spiste jordbær dyppet i sjokolade i sommer.. Veldig godt, og anbefales! :D

Lykke til videre!

smalereliv

05.jan.2012 kl.13:10

going2getfit: Lykke til du også :) Leste bloggen din og. Du virker som ei jente med stå-på-vilje. Prøv og dupp andre frukter i sjokolade og. Kjempegodt. Men bare på lørdager istede for vanlig godteri;)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits