Til middag i dag: Fennikel og hvitløksmarinert kylling

I dag fikk jeg lyst til å prøve noe helt nytt. Fant ut av denne retten, og den ble veldig god.
Lett som en plett var den og:)

Det du trenger er:
Kyllingfilet, fullkornsris. Tomat og spinat som tilbehør.
Marinaden til kyllingen er: Olivenolje, sitron, hvitløk og fennikel.




Kutt opp fennikel og hvitløk i passe store biter. Del sitronen i to, og bruk juicen av den ene halve. Ha i ca 2 ss med oliven olje. Kutt kyllingen i biter og mariner i en times tid.

 

 

Kok ris og stek kyllingen med marinaden. Jeg plukket ut kyllingbitene og lot fennikelen og hvitløken være igjen.

Dander spinat og tomatbiter på siden.

Kos deg med supersunn middag:) 

Hadde ikke fullkornsris, så ble basmati på meg i dag. Jeg anbefaler fullkorn eller villris. Om villris blir litt for tørt, bland det inn i vanlig jasmin eller fullkorn.


Rundt 400 kcal og masse proteiner!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits